www.pantofisportieftini.com
Acasă >  Declaratia de Confidentialitate

Declaratia de Confidentialitate

Angajamentul nostru față de confidențialitatea dvs.
Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Pentru a vă proteja mai bine confidențialitatea, următoarea notificare explică informațiile pe care le colectăm, modul în care sunt utilizate, modul în care sunt protejate și cum să ne contactați dacă aveți nelămuriri.
1. Informațiile cookie-urilor:
Fișierele cookie sunt fișiere text identificatoare alfanumerice pe care le transferăm pe unitatea hard disk a calculatorului dvs. prin intermediul browserului Web pentru a permite sistemelor noastre să recunoască browserul dvs. și să furnizeze caracteristici cum ar fi stocarea articolelor din Coșul de cumpărături între vizite.
2. Informații despre confidențialitate:
Vă apreciem informațiile de confidențialitate, astfel încât informațiile dvs. privind confidențialitatea vor fi protejate, www. prokumite.co.uk se angajează să vă protejeze confidențialitatea atunci când faceți achiziții online. La înregistrarea contului, utilizatorii furnizează informațiile de înregistrare personale. Și ca parte a procesului de comandă, colectăm numai următoarele informații esențiale despre client: Nume, Expediere / Facturare, Adresă e-mail, Număr de telefon pentru adresă, Informații despre cardul de credit / debit. Informațiile de contact sunt folosite numai pentru a vă contacta atunci când este necesar. Informațiile pe care ni le furnizați nu sunt oferite sau vândute unei părți externe, cu excepția companiei care livrează comanda. Vom împărtăși numai adresa dvs. de expediere și numărul dvs. de telefon la compania de transport maritim. Informațiile pe care le colectăm de la dvs. sunt utilizate numai pentru procesarea și livrarea comenzii. Adresa dvs. de e-mail este utilizată numai pentru a vă furniza un număr de confirmare și urmărire a comenzii. Numărul dvs. de telefon este folosit pentru a vă contacta în cazul unei probleme legate de îndeplinirea sau livrarea comenzii dvs. Informațiile din cardul dvs. de credit sunt utilizate numai pentru a confirma dacă adresa de facturare este aceeași cu adresa de expediere.

Spate
 
  • Share on Facebook
  • Tweet
  • Share on Google+
  • Pin it
  • Share on LinkedIn
  • Send email